Monday, March 11, 2013

KURSUS HIASAN KEK MINGGU INI



KELAS HIASAN KEK COKLAT GANACHE

TARIKH: 16 MARCH 2013
MASA: 10.00AM - 5.30PM
YURAN: RM250
LOKASI: B-G-10, KOMPLEKS SURIA KINRARA, SEKSYEN 3, PUCHONG SELANGOR
HUBUNGI: 019-3373259

Untuk Pendaftaran Bank In Deposit sebanyak RM100 ke akaun MAYBANK 101217726473 mohd kamal bin ibrahim

MODUL:
- KElas akan di jalankan secara hands-on. peserta akan membawa pulang kek masing2.
- Sijil penyertaan akan di berikan.
- membuat adunan kek, bakar dan seterusnya menghias kek.
- Membuat dua adunan ganache. topping dan hiasan.
- Membuat bunga, border, Daun dari ganache.
- Teknik untuk mendapatkan topping ganache yang berkilat.
- Perlu membawa Apron dan Kain Lap.






KELAS DEMO SLICE CAKE PASAR MALAM

TARIKH: 17 MARCH 2013
MASA: 10.00AM - SELESAI
YURAN: RM200.00
LOKASI: B-G-10, KOMPLEKS SURIA KINRARA, SEKSYEN 3, PUCHONG SELANGOR
HUBUNGI: 019-3373259

Untuk Pendaftaran Bank In Deposit sebanyak RM100 ke akaun MAYBANK 101217726473 mohd kamal bin ibrahim

MODUL:
- Peserta akan di ajar cara membuat adunan cake menggunakan kaedah 1 langkah.
- sesuai untuk peniaga yang ingin menjaddi pembekal atau berniaga di tapak2 pasar malam, mart, karnival, downtown dsb.
- 3 jenis kek, dan Bonus Slice Cheese Cake Pasar Malam dan Swiss Roll Pasar Malam.

No comments:

Post a Comment